11:11 Systems neemt Cloud Management Services Business over van Sungard Availability

Overname versterkt 11:11’s marktleidende cloud- en beveiligingspraktijken

11:11 Systems heeft aangekondigd dat het een Asset Purchase Agreement heeft gesloten voor de overname van de Cloud Managed Services-activiteiten van Sungard Availability Services. De transactie zal naar verwachting dit najaar worden afgerond.

De Cloud Managed Service business is een geavanceerde, volwassen cloud management praktijk die transparantie, controle en compliance biedt aan blue-chip, zakelijke klanten die gebruik maken van hybride en multi-cloud omgevingen. Als onderdeel van deze transactie krijgt 11:11 een team van hoogopgeleide medewerkers die gespecialiseerd zijn in cloudbeheer, klantenservice, AWS en Azure professionele diensten en cyberbeveiliging. 11:11 zal ook een deel van de back-office en administratieve teams van Sungard AS behouden. De transactie zal de aanwezigheid van 11:11 uitbreiden tot 13 extra cloud points of presence.

“Sungard AS’ indrukwekkende gemeenschap van enterprise cloud klanten is gewend aan een technologiepartner die niet alleen deskundig is in het beheer van zijn cloud infrastructuur, maar ook bewezen expertise biedt in beveiliging en recovery diensten, en deze klanten zullen van die voordelen blijven genieten met 11:11,” zegt Brett Diamond, CEO, 11:11. “Gezien deze overeenkomsten is deze transactie een natuurlijke fit om onze bestaande datacenter footprint, technology stack en diensten te versterken.”

11:11 heeft een snel groeiende wereldwijde aanwezigheid in datacenters in Noord-Amerika, EMEA en APAC en levert diensten aan klanten op basis van de drie kernpijlers cloud, connectiviteit en beveiliging. Door zijn eerdere overnames van iland en Green Cloud Defense is 11:11 een gevestigde marktleider op het gebied van back-up en disaster recovery en een van de grootste aanbieders van IaaS-diensten aan Managed Service Providers in Noord-Amerika.

“De expertise van Sungard AS in het aanbieden van cross-platform cloud implementaties en beheer zal bijdragen aan onze toekomstige ontwikkeling, die onder meer het naar een hoger niveau tillen van compliance, schaalbaarheid en beschikbaarheid omvat, terwijl we onze klanten helpen bij het beheren, optimaliseren en beschermen van hun bedrijfskritische cloudomgevingen”, aldus Justin Giardina, CTO, 11:11.

Join the companies doing great things with iland

iland Customer Logos